Hirdetés

A Logitech új egere három évnyi akkumulátor időtartamot ígér



|

A sorozat legújabb tagja sem vall szégyent.

Hirdetés

A Logitech bejelentette legújabb egerét, mely az M525 névre hallgat, és tovább bővíti az így is népes létszámot magáénak tudó sorozatot. Az M525 mikro-precíz görgőjével még pontosabban, ezzel együtt pedig gyorsabban tudunk navigálni az oldalakon, miközben nem kell azon aggódnunk, hogy váratlanul elfogy a kraft a két darab AA elemből, vagy akkumulátorból. Az M525 megjelenése, és formája ergonomikus, a jobb tapadási komfort érdekében az oldalán gumi borítást kapott.

A gyártó Advanced Optical Technology-nak nevezett fejlesztésével a 2,4 GHz-es drót nélküli technológia kiválóan működik, tartalmazza a speciális, okosnak nevezhető sleep funkciót, és az On/Off módot, mely szintén az elemek élettartamát hivatott meghosszabbítani. Másik érdekessége, hogy a Logitech Unifying segítségével hat kompatibilis eszközhöz csatlakoztatható, egy egyszerű nano receiver segítségével. Az egér öt különböző színben kapható, 39.99 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.