Hirdetés

A Porsche Design tervezte a Microsoft windowsos hibridjét



|

Nem árultak el sokat a rejtélyes hibrid laptopról.

Hirdetés

A Microsoft sok érdekességről beszélt a 2016-os Computexen, az egyik legrejtélyesebb pedig egy hibrid laptop volt. 

Hirdetés

A redmondiak több hibrid gépet is mutattak, ezek lesznek ugyanis azok, amelyek a közeljövőben a legjobban ki tudják majd használni a Windows 10-et és a közelgő nagy frissítését. 

Nick Parker, az OEM-divízió üzleti alelnöke például a Dell Inspiron 7000 és az ASUS Zenbook 3 készülékét is felhozta példaként. 

Előkerült viszont egy rövid időre egy érdekes hibrid gép, amelyet a Porsche Design tervezett. 

Erről annyit árultak el, hogy egy helyi, tajvani hardvergyártó cég készítette, Intel processzor van benne, a kijelzője pedig 13,3 hüvelykes. Lesz hozzá toll is valószínűleg, ami kihasználja majd a Windows Ink funkciókat. 

Sajnos a rejtélyes gépet elég titokzatosan kezelték, és még azelőtt eltüntették, hogy bárki lefotózhatta volna közelről. Így a renderelt kép mellett egy mérnöki minta maradt, amit megmutattak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.