Hirdetés

A világ legvékonyabb laptopját kínálja az Acer



|

Az Swift 7 először tudott a mágikus 1 centiméteres vastagság alá kerülni.

Hirdetés

Már az előzetes bemutató során nyilvánvalóvá tette az Acer, hogy a Swift 7 legnagyobb fegyverténye elképesztő vékonysága lesz. A most piacra került ultrahordozható noteszgép természetesen betartotta ígéretét, 9,98 milliméteres vastagságával kategóriájában először merészkedett le 1 centi alá.

Hirdetés

A 13,3 hüvelykes, alig 1,1 kilogrammot nyomó Swift 7 természetesen nem csak vékonyságával próbálja lenyűgözni a potenciális vásárlókat. Az 1920x1080 pixel felbontású IPS kijelző Gorilla Glass védelmet élvez, kiszolgálásáról pedig egy alacsony fogyasztású Core i5-7Y54 Kaby Lake processzor, 8 GB memória és egy 256 GB-os SSD háttértár gondoskodik.

A fekete és arany színekbe öltöztetett gépház alumíniumból készült, a szokásos csatlakozók mellett pedig 2 USB 3.1 Type-C is ráfért. Az Acer Swift 7 1100 dolláros áron vásárolható meg, ha azonban valaki inkább gamer gépet keresne a gyártótól, erre talál egy ideális darabot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.