Hirdetés

Az alaplapgyártók bíznak az AMD Ryzenben



|

Nagy erőkkel készülnek az új platformra az alaplapgyártók, amelyek optimisták az AMD új processzorával kapcsolatban.

Hirdetés

A Ryzen az AMD nagyteljesítményű processzora, amely a Zen mikroarchitektúrára épít, és a Digitimes értesülései szerint az alaplapgyártók úgy gondolják, hogy növeli majd az AMD részesedését a második negyedévben az asztali processzorok piacán. 

Hirdetés

Az alaplapgyártók állítólag annyira optimisták a Ryzen jó ár-teljesítmény arányával kapcsolatban, hogy az új platformhoz gőzerővel készülnek elő. 

A jelentés szerint február végén érkezik meg hivatalosan az új platform, és márciusban jut el mindenhová a világban. A nagy eredményekre az ezt követő negyedévben számítanak. 

A gyártók jelenleg a csúcskategóriás X370-es, a középkategóriás B350-es és a belépőszintű A320-as lapkakészleteken dolgoznak, a tervezés a végső fázisban tart, a teszteléseknél. 

A B350 és az A320 lapkakészletek igazából már el is startoltak, hogy támogassák a hetedik-generációs A-szériás, Bristol Ridge APU-kat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.