Hirdetés

Az első negyedévben jöhet a Surface Pro 5



|

Kínai információk alapján már március vége előtt befuthat az új Microsoft hibrid.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Microsoft Surface Pro sorozata etalont teremtett, és sokan kizárólag ebben a hibrid formában látják a PC-s piac jövőjét. A Surface Pro 4 azonban 2015. októberében érkezett, vagyis egyre többen kíváncsiak arra, hogy mikor jön az új modell. 

Hirdetés

A Digitimes kínai forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Microsoft még az idei év első negyedévében tervezi kiadni a Surface Pro 5-öt - vagyis az még március vége előtt befuthat. 

Állítólag a PC 4K-s kijelzőt kap, illetve mágneses elven töltő ceruzát. Ennél több részlet még nem szivárgott ki róla, de úgy néz ki, hogy a Pegatron mellett a Quanta Computer is beszáll a gyártásba. 

A gyártási feladatok megosztása a végfelhasználókat nem érinti, elvégre amennyiben azonos minőséget produkál a két cég, akkor a változásból semmit nem lehet majd észrevenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.