Hirdetés

Az LG adott 5K-s kijelzőt az Apple-nek



|

Az Apple és az LG gondoskodtak róla, hogy legyen mivel kiegészíteni az új MacBook Pro gépeket.

Hirdetés

Sok rajongót szerez majd a következő hónapokban az Apple új MacBook Pro szériája, azonban 15 hüvelykes kijelző ide vagy oda, sok embernek kell majd egy nagyobb képernyő is. Az Apple az LG segítségével gondoskodott róla, hogy legyen megfelelő alternatíva. 

Hirdetés

Az Apple Thunderbolt Display monitorát ezért az LG 27 hüvelykes, UltraFine 5K és 21,5 hüvelykes, UltraFine 4K monitorai váltják az almás cég kínálatában. 

A Thunderbolt 3 kapcsolatnak köszönhetően nem csak a videó, a hang és az adatok átküldése megoldott, de a MacBook Pro töltése is, egyetlen kábellel. A monitorok így igazi dokkolónak számítanak, ugyanis hátul további három USB-C portot kínálnak. 

Mindkét kijelző FaceTime-képes kamerával, mikrofonnal és hangszórókkal rendelkezik. 5120 x 2880-as és 4096 x 2304-es felbontást kínálnak. 

A monitorok 449 999 és 239 999 forintért előrendelhetőek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.