Hirdetés

Bármely asztalon jól mutat a HP felső kategóriás monitora



|

Nem csak a hajlított és ultraszéles kijelzője teszi érdekessé a terméket.

Hirdetés

A HP-től sosem állt távol a prémium kategóriás eszközök gyártása, amelyet a vállalat most újból demonstrált az EliteDisplay S340c monitorával. A kijelző elsőre is feltűnő érdekességét a 21:9 képarányú és 34 hüvelykes hajlított megjelenítője adja. A szinte biztosan VA típusú panel 60 Hz képfrissítési sebesség és 6 ms válaszidő mellett 3440×1440 pixeles felbontás kínál, azaz a pixelszáma a tipikus 2K és 4K monitoroké között van. A maximum fényereje 300 cd/m², a statikus kontrasztaránya 3000:1-hez, a betekintési szögei 178 fokosak.


Hirdetés


Az elegáns megjelenésű HP EliteDisplay S340c további érdekessége, hogy található benne négy Bang & Olufsen hangszóró, egy a felső részébe visszatolható 720p-s webkamera, továbbá egy-egy USB 3.0 Type-A és Type-C port. Utóbbi akár 60W leadására is képes, így gyorsan tölthetőek vele a hozzácsatlakoztatott mobileszközök.



A DisplayPort és HDMI bemenetekkel ellátott monitor a napokban kerül piacra az Egyesült Államokban, az ajánlott fogyasztói ára 899 dollár, azaz nagyjából 269 ezer forint. Az európai forgalmazásával kapcsolatos konkrétumokkal egyelőre nem tudunk szolgálni.


(Forrás: Guru3D, HP)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.