Hirdetés

Befutott az Acer legújabb gamer monitora



|

24 hüvelykes és prémium a Predator XB241YU, amely 2560 x 1440-es felbontást kínál.

Hirdetés

Az Acer bemutatta a legújabb, játékosoknak szánt monitorát, amely természetesen a Predator szériát erősíti. Ez lett a Predator XB241YU. 

Hirdetés

Egy prémium megjelenítőről van szó, amely 24 hüvelykes átmérővel rendelkezik, és NVIDIA G-SYNC-támogatással jön. A 165 Hz-es képfrissítés mellet 1 milliszekundumos válaszidő jellemzi, továbbá 2560 x 1440-es felbontás. A kedvező frissítési rátákat a TN-film panelnek köszönhetően érték el. 

A ZeroFrame LED-es háttérvilágítás a minimumra korlátozza a káva méretét, a talp pedig lehetővé teszi a panel döntését, forgatását és magasságállítását. 

A monitoron egy DisplayPort 1.2 és egy HDMI csatlakozó található, valamint négy darab USB 3.0 port és egy 2 wattos sztereó hangszórópár. 

A képernyő ára 499,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.