Hirdetés

Bemutatkozott az MSI Z170A Gaming M6 alaplapja



|

A Killer következő-generációs hálózati technológiájával újít többek között az MSI legfrissebb alaplapja.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a Z170A GAMING M6 alaplapját, amelyet kifejezetten játékosoknak szán. Ez többek között a Killer következő-generációs hálózati technológiájával újít, és szürke színekre építkezik. 

Hirdetés

A jelenlegi alaplapokon a hagyományos ASMedia 1142 USB 3.1-es kontroller PCIe Gen2 x2 (10 Gbps) vagy Gen3 x1 (8 Gpbs) felületen keresztül van csatlakoztatva, ami az USB 3.1 második generációjának az adatátviteli értékét 10 Gpbs-ban korlátozza. 

Az MSI az első olyan alaplapot mutatta meg, amely már a következő-generációs Lighting Asmedia 2142 USB 3.1 Gen2 kontrollert alkalmazza, PCIe Gen3 x2 (16 Gbps) felületen. Az MSI mindezt a saját USB Speed Up megoldásával kombinálta, így a jelenlegi leggyorsabb USB 3.1-es átvitelt biztosítja. Az USB 3.1 Gen2-t A és C típusú portokkal is kiszolgálja az alaplap. 

Az MSI és a Rivet Networks együttműködése miatt az MSI Z170A GAMING M6 már az új Killer Networking technológiát is megkapta, bár ennek az újdonságait még nem részletezték. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.