Hirdetés

Boltokban az Enermax Platimax D.F. tápjai



|

Önmagát takarítja a tápegységben lévő ventilátor, ami visszafelé forog bekapcsoláskor.

Hirdetés

Az Enermax Platimax D.F. tápegység-sorozata eredetileg még a 2016-os CeBIT-en mutatkozott be. Akár 93 százalékos hatásfokot is el tudnak érni a PSU-k, amelyek most 500 és 600 wattos kiadásban a boltokba kerültek

Hirdetés

A Platimax D.F. a Platimax sorozat utódja, és teljesen moduláris kábelezést kínál. A nagy újdonsága a gyártó szabadalmaztatott Dust Free Rotation találmánya, vagyis egy olyan technológia, amely a ventilátort a bekapcsoláskor 10 másodpercig visszafelé forgatja.

Ezzel képes minden port eltávolítani, és így önmagát takarítani. Ennek hála persze később nem csökken a légáram sem, vagyis a jövőbeli működéssel nem lesz gond. 

A gépházon belül a rendet az egyedileg harisnyázott SLEEMAX kábelek segítik. A dobozban eltérő méretű kábelrendezők is találhatóak a nagyobb rend érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.