Hirdetés

Fejlett Wi-Fi és felhőfunkciók a Canon új nyomtatóiban



|

A Canon két új multifunkciós, tintasugaras PIXMA nyomtatót dob piacra, mindkét modellt otthoni használatra tervezték.

Hirdetés

A Canon PIXMA MG3050-sorozatot és a PIXMA MG2550S modellt otthoni használatra tervezték, kis méretüknek és a vékony kialakításuknak köszönhetően könnyen elférnek bármely tanuló-, vagy dolgozószobában. A víz és pigmentbázisú tintáknak köszönhetően az új nyomtatókkal megfelelő minőségben nyomtathatóak képek és szövegek egyaránt. A FINE (fotolitográfiai eljárást alkalmazó nyomtatófej-gyártási technológia) technológiájú festékpatronnal fotólabor minőségű, részletgazdag nyomatokat lehet készíteni egy pillanat alatt, valamint lehetővé válik a gyakorlatilag szemcse nélküli, egyenletes nyomtatás. Az új modellekben természetesen XL méretű patronokat is használni lehet. amelyek még több oldal elkészítését teszik lehetővé.

Hirdetés

Fejlett wifi-, és felhőfunkciók

A Wi-Fi és a Canon PRINT alkalmazás révén a PIXMA MG3050-sorozat vezeték nélküli nyomtatást is lehetővé tesz laptopról és PC-ről, valamint okostelefonról és táblagépről is. A felhőalapú nyomtatásnak köszönhetően a készülékekre gyakorlatilag a világ bármely pontjáról lehet nyomtatni, így az is elképzelhető, hogy az otthoniaknak a képeslapot a nyomtatón keresztül küldje haza a család, ami szinte azonnal kézbe is vehető. Az új PIXMA modellek ezen felül a különféle szolgáltatásokból és közösségi platformokról is tudnak nyomtatni, például az Instagramból, Facebookból, vagy a Google Drive-ból. Az Access Point Mode segítségével gyorsan csatlakoztathatók az eszközök otthon, a nyomtató vezeték nélküli használata pedig még akkor is lehetséges, ha a számítógép vagy mobil eszköz egy másik Wi-Fi hálózatra csatlakozik.

A PIXMA MG3050 sorozat főbb jellemzői:

·      Okostelefonról és felhőről való nyomtatás a Canon PRINT alkalmazás segítségével

·      Jó minőségű nyomtatás, másolás és lapolvasás

·      Percenként 8 fekete-fehér vagy 4 színes nyomat előállítása

·      Easy-PhotoPrint+ a kreatív nyomtatáshoz

·      Egyidejű Wi-Fi és Access Point Mode csatlakoztatás

·      Opcionális XL patronok a nyomtatási költségek csökkentéséhez

A PIXMA MG2550S főbb jellemzői:

·     Jó minőségű nyomtatás, másolás és lapolvasás

·     Percenként 8 fekete-fehér vagy 4 színes nyomat előállítása

·     My Image Garden szoftver

·     Automatikus bekapcsolás a nyomtatás megkezdésekor

·     Csendes üzemmód a működés közbeni zaj csökkentéséhez

·     Opcionális XL patronok a nyomtatási költségek csökkentéséhez

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.