Hirdetés

Darabokra szedték a Xiaomi notebookjait



|

Előkerültek az első képek arról, hogy mi van a burkolat alatt.

Hirdetés

Nem is olyan régen mutatta be a Xiaomi az első laptopjait. A Mi Notebook Air 750 dollárért 13,3 hüvelykes kijelzőt és prémium teljesítményt, 525 dollárért visszafogottabb tudást és 12,5 hüvelykes képernyőt kínál. 

Hirdetés

Mindkettő könnyű, lapos és olcsó, dizájnban pedig a MacBook és az ASUS Zenbook között van. Az első modellek pedig már meg is jelentek Kínában - vagyis volt, aki darabokra szedte a laptopokat. 

A GeekBuying és a Technizine is felnyitotta a burkolatot, Sami Luo azonban videóra is vette mindezt. 

A felfedezések alapján a 12,5 hüvelykes gép 4866 mAh-s akkuval rendelkezik, a nagyobbhoz 5107 mAh-s jár. Az M.2-es SSD-t könnyű cserélni, azonban a RAM-ot nem lehet. 

Bár a Mi Notebook Air két kiadása egyelőre csak Kínában érhető el, a nagyobb online kereskedők némi prémiumért nemzetközileg is kiszállítják bárhova a laptopokat. Sokak szerint így viszont elvész a varázs, és érdemesebb egy minőségi ultrabookot keresni helyben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.