Hirdetés

DH Mobility Modder.NET ATI Edition



|

E programmal noteszgépekre is telepíthetjük a Catalyst drivert.

Hirdetés

Aki hordozható számítógéppel rendelkezik, az valószínűleg már többször elátkozta azt a személyt vagy szervezetet, aki úgy döntött, hogy a noteszgépekre nem lehet feltelepíteni a hivatalos Catalyst meghajtócsomagokat. Helyette a noteszgépgyártótól kell(ene) beszereznünk azokat. Ez több problémát is magában hordoz: egyrészt a notesz gyártója nyilván nem frissíti a meghajtót olyan rendszerességgel, mint az AMD, másrészt extrém esetben előfordulhat, hogy egy régebbi modell esetében a gyártók már nem is foglalkoznak többet a meghajtók frissítésével.

 

 

dhmob.png

 

 

Erre a problémára nyújt gyógyírt a DH Mobility Modder.NET, segítségével módosíthatjuk a meghajtócsomagot, így az feltelepíthető lesz a mobil számítógépekre. Működéséhez .NET futtatókörnyezet és az MSXML 6.0 csomag telepítése szükséges – ez utóbbi meglétét a program ellenőrzi is. Használata igen egyszerű, a gyári meghajtócsomag telepítőjét el kell indítani, az állományok kitömörítése után azt leállítani, majd a Mobility Moddernek megmutatni a mappát, ahová a kicsomagolt meghajtó fájljai kerültek. Ezután pár másodperc várakozás után máris elkészül a módosított telepítőkészletünk, amit immáron hiba nélkül telepíthetünk fel a noteszgépünkre.

 

Érdemes megjegyezni, hogy az alkalmazásnak már készül az NVIDIA meghajtókat módosító változata is, de az egyelőre még béta-állapotban van – így használatához még fokozottabb óvatosság szükséges.

 

Adatok

  • ATI-meghajtók módosítása noteszgépekhez
  • Vista alatti működés
  • Fejlesztő: Ruud Ketelaars
  • Ár: ingyenes

 

 

Értékelés

Előny: hasznos alkalmazás

Hátrány: a vele telepített ATI-meghajtókhoz nem jár hivatalos támogatás

Teljesítmény: 3

Szolgáltatás: 3

Ár/érték: 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.