Hirdetés

Elegánsak és korrekt árazásúak az Acer új egybegépei



|

Irodai munkára tökéletesen alkalmasak semmiből feltűnt PC-k.

Hirdetés

Újabb modellekkel bővült az Acer all-in-one számítógépeinek kínálata. A termékek bárminemű felhajtás nélkül tűntek fel a gyártó egyesült államokbeli kirendeltségének weblapján, ami furcsa, hiszen tetszetős és korrektül árazott megoldásokról van. Az Aspire C22 és C24 modellek közti egyetlen különbség, hogy az előbbibe 21,5 hüvelykes, míg az utóbbiba 23,8 hüvelykes panel került. Mindkét esetben TN panelről van szó, 1920×1080 pixeles felbontással.


Hirdetés


Az Aspire C Series család tagjaiban elérhető legerősebb processzor az Intel Core i3-6100U, az olcsóbb modellekben Pentium és Celeron egységek dolgoznak. Maximum 8 GB DDR3L memóriát fogadnak, a legnagyobb kapacitású háttértár 1 TB-os HDD lehet. A gépek támogatják a Bluetooth 4.0 LE és Wi-Fi ac vezeték nélküli kommunikációt, a perifériák és kütyük csatlakoztatásához két-két USB 2.0 és USB 3.0 áll rendelkezésre. A webkamerájuk 1 megapixeles, és persze sztereó hangszórópár is található a burkolatuk alatt.



A Windows 10 Home mellett FreeDOS és Linpus Simple Linux rendszerekkel is elérhetővé vált PC-k modelltől függően 450-700 dollárba kerülnek. Egyelőre nem világos, hogy Magyarországon forgalomba kerülnek-e az Acer Aspire C Series modellek.


(Forrás: Neowin, Acer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.