Hirdetés

Eltűnőben a MacBook Air



|

Nem forgalmazza többé a 11 hüvelykes modellt az Apple, és a 13 hüvelykes sem frissül.

Hirdetés

Az Apple szerint az új, 13 hüvelykes MacBook Pro tökéletesen beválik majd azoknak, akik laposabb, erősebb és kompaktabb laptopot szeretnének, mint egy MacBook Air. 

Hirdetés

Az Apple ennek ellenére még életben tartja a MacBook Airt, méghozzá a vételára miatt. A 13 hüvelykes MacBook Air 359 990 forintos árért vihető alapkonfigurációban, ezzel a létező legolcsóbb Apple notebook jelenleg. 

Sajnos azonban az Apple nem hajlandó frissíteni a gépet, így gyakorlatilag ugyanaz a kijelző és processzor van hozzá, mint másfél évvel ezelőtt. Mi több, az Apple többé nem forgalmazza a 11 hüvelykes kiadást. 

A 2015-ös MacBook Air (a 13 hüvelykes) 1440 x 900-as kijelzőt tartogat, Core i5-ös Broadwell processzorral, Intel HD 6000-es grafikával, 8 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB-os SSD-vel. Ebből jól látható, hogy a memóriát leszámítva a konfiguráció igen elavult. Bár ez a legolcsóbb, az egyetlen is, aminek nincs Retina-kijelzője. 

Aki mindenképp szeretne lecsapni egy 11 hüvelykes MacBook Airre, az valószínűleg az áruházak készletei miatt egy darabig még megteheti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.