Hirdetés

Ennyibe kerül hazánkban a GeForce GTX 1060



|

Az NVIDIA kiadta a javasolt európai végfelhasználói árakat.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 1060-as videokártya amerikai vételárát egy ideje már ismerjük, időközben a vállalat azonban az ajánlott európai végfelhasználói árakat is közzétette

Hirdetés

A videokártya hivatalosan a múlt héten mutatkozott be, az NVIDIA pedig csak az amerikai árakat mellékelte. A GeForce GTX 1060 feladata a Radeon RX 480 megszorongatása - papíron gyorsabb, ám drágább. 

Természetesen a gyártók egyedi megoldásai ezúttal is olcsóbbak, a referenciamodellt jelentő Founders Edition pedig drágább. Európában az árak ennek megfelelően 279 eurótól indulnak, a referenciamodell ára 319 euró. 

Hazánkban a GeForce GTX 1060 ajánlott bruttó végfelhasználói ára 92 399 forint. 

Az NVIDIA szerint az ASUS, az EVGA, a Gainward, a Galax, a Gigabyte, az MSI, a Palit, a PNY és a Zotac is kínálnak majd egyedi megoldásokat. 

A GeForce GTX 1060 Founders Edition hivatalosan kizárólag Nagy-Britanniában, Németországban és Franciaországban lesz kapható az NVIDIA online áruházaiban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.