Hirdetés

Ez a full HD-s monitor USB-n keresztül működik



|

Bemutatkozott az AOC E1659FWUX-PRO USB-s kijelzője.

Hirdetés

Az AOC-nek eddig is voltak USB-s monitorai, három is. Ebből kettőnek 1366 x 768-as, egynek 1600 x 900-as felbontása volt, és mindössze egy micro-USB kábel kellett a használatukhoz. 

Hirdetés

Most egy negyedik kijelzővel bővült ez az USB-s széria, méghozzá egy olyannal, ami a felbontása miatt már professzionálisabb felhasználásra is jó. A 16 hüvelykes E1659FWUX-PRO 1920 x 1080 képponttal operál. 

A képernyőhöz egy olyan talp jár, amelynek a segítségével állítva és fektetve egyaránt lehet használni - természetesen a kép magától elfordul. 

Sajnos kiterjesztett módban a többmonitoros konfigurációknál csak az 1366 x 768-as felbontás elérhető. 

Ennek ellenére jó hír, hogy a működéshez csak egy micro-USB csatlakozó kell, és a monitor nagyon könnyen hordozható. Erre a célra még külön táska is jár hozzá. 

Az E1659FWUX-PRO 199 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.