Hirdetés

Ez van a Google Home belsejében



|

Az iFixit szerint a Google Home és a Chromecast alapjai igazából megegyeznek.

Hirdetés

A 129 dolláros Google Home egy otthoni okoshangszóró, ami képes válaszolni a hangalapú kérdésekre, illetve akár médiatartalmat is streamel egy Chromecastre. 

Hirdetés

Az iFixit szakemberei most felboncolták a készüléket, és arra jutottak, hogy a Google Home és a Chromecast alapjai igazából azonosak. 

Mindkettőben egy Marvell Armada 1500 Mini Plus kétmagos ARM Cortex-A7-es processzor dolgozik, Samsung RAM és Toshiba NAND flash tárhely, továbbá Marvell WiFi- és Bluetooth-chip társaságában. 

A Google Home azonban nem véletlenül több mint háromszor drágább. Van hangszórója, nagy hatótávolságú mikrofonjai, érintős felülete és 12-színű LED-es fényei. 

Az iFixit szerint a Google Home viszonylag könnyen javítható, leszámítva az érintős panelt. További érdekesség, hogy csak két mikrofonja van, míg az Amazon Echonak hét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.