Hirdetés

Ezért jobb az AMOLED, mint az LCD



|

A Samsung egy összehasonlító videóban mutatta meg az AMOLED panelek előnyeit.

Hirdetés

Ugyan a Samsung Display szerint az LCD kijelzők még messze nincsenek kihalásra ítélve, ennek ellenére értelemszerűen előszeretettel helyezi előtérbe a Samsung a saját megoldását, a szektorban egyre keresettebbnek számító AMOLED-et. 

Hirdetés

A csökkenő árak és a növekvő népszerűség nagy jövőt és jövedelmező üzletágat jósolnak, ráadásul állítólag az Apple is rendelt 2,6 milliárd dollár értékben OLED paneleket a Samsungtól a 2017-es iPhone-okhoz. Az elemzők szerint 2018-ban az okostelefon-kijelzők harmada már OLED lesz. 

A technológia további népszerűsítése érdekében a Samsung kiadott egy rövid videót, amiben az AMOLED-et az LCD-vel veti össze. 

A videóban élénk fotókat lehet látni, különböző napszakokban készítve. LCD-n és AMOLED-en is megmutatják, hogy mi a végeredmény. Értelemszerűen az AMOLED a nyerő a videóban, élesebb és élettel telibb képekkel, még ha a tényleges valóság nem is olyan túlszaturált. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.