Hirdetés

Február 9-én jöhet az Android Wear 2.0



|

A Google és az LG állítólag ekkor mutatják be az új okosóráikat.

Hirdetés

Evan Blass értesülései szerint a Google hamarosan kiadja az Android Wear 2.0-t, a nagy frissítést pedig az LG-vel közösen fejlesztett két új okosóra bemutatója kíséri majd. 

Hirdetés

A két óra az LG Watch Sport és az LG Watch Style nevet kaphatja, és állítólag a Nexus okostelefonokhoz hasonló módon, a Google-lel közösen lettek fejlesztve. 

Blass szerint a viselhető eszközökről február 9-én rántja le a leplet a két cég. 

Az Android Wear 2.0 fejlesztői előzetese több mint fél éve vált elérhetővé, a Nexus jellegű okosórákról tavaly nyár óta hallani. 

Állítólag mindkettő kerek, műanyag OLED kijelzőt kap, WiFi-vel, Bluetooth-szal, 4 GB tárhellyel, Google Assistant funkcióval és digitális gombokkal. Az LG Watch Sport 1,4 hüvelykes, 480 x 480-as kijelzőt, 768 MB RAM-ot, 430 mAh-s akkut, GPS-t, LTE-t, NFC-t, pulzusmérőt és vízálló házat kaphat. Az LG Watch Style 1,2 hüvelykes, 360 x 360-as kijelzőt, 512 MB RAM-ot, 240 mAh-s akkut és IP67-as vízállóságot kaphat. 

A támogatott korábbi modellekre már februárban megérkezik az Android Wear 2.0. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.