Hirdetés

Fitneszes karkötővel készül a Huawei



|

Kiszivárgott a Huawei Fit, amely talán a Mate 9 mellett mutatkozik majd be.

Hirdetés

A viselhető eszközök piacán több mint megtorpantak az okosórák, azonban a fitneszes karkötők népszerűsége továbbra is magas. A TechnoBuffalo jelentése szerint a Huawei is belép a kategóriába. 

Hirdetés

Kiszivárgott a Huawei Fit, amelyről eddig ugyan nem hallottunk, a képek alapján egyértelműen egy fitneszes karkötőről van szó. 

A kijelzője kerek, hasonló ahhoz, amit a Pebble-től ismerünk. Az elektronikus tintával dolgozó kijelző monokróm, vagyis ilyen téren a Pebble-höz és a Pebble 2-höz hasonlít. 

A képek szerint a Huawei Fit képes követni a futásunkat, azt, hogy mennyi kalóriát égettünk el, illetve az úszásunkra és a pulzusunkra is figyel. Mindezek miatt valószínű, hogy van pulzusmérője és vízálló is. Ez két fontos funkció egy fitneszes karkötőnél. 

Mindezeken kívül mást nem tudni a Huawei Fitről. Remélhetőleg a Mate 9-es zászlóshajóval együtt erről is lerántja a leplet a Huawei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.