Hirdetés

Gamer okosórával készül az Acer



|

A 2016-os IFA kiállításon mutatja majd meg az érdekes viselhető eszközt az Acer.

Hirdetés

A Digitimes értesülései szerint az Acer többek között egy csúcskategóriás okosórával készül az idei IFA kiállításra, amely ráadásul kifejezetten a gamereknek készül. Berlinben emellett más viselhető eszközöket is mutat a gyártó. 

Hirdetés

A gamer-okosóra meglehetősen szokatlanul hangzik, így érdekes lesz látni, hogy az Acer hogyan képzeli el a koncepciót. Tény, hogy egy okosórán is futhat játék, azonban a visszafogott hardver és a kicsi képernyő erős kompromisszumot követel. 

A többi viselhető eszköz minden bizonnyal a korábbi Leap+ fitneszes karkötő és kalóriakövetésre alkalmas karkötő utódját jelenti. 

Nem lesz hiány új okosórából az IFA kiállításon, ugyanis az ASUS bemutatja a harmadik-generációs ZenWatch-ot, a Samsung pedig a Gear S3-at, barométerrel és gyorsulásmérővel a teljesebb élmény érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.