Hirdetés

Gamereknek szól az X2 új egere



|

Jobbkezes használatra szánja a gyártó az új gameregerét, a Haradát.

Hirdetés

Az X2 bemutatta a legújabb perifériáját, a Harada gameregeret. A jobbkezeseknek szóló eszköz gumírozott műanyag borítást kapott, rozsdamentes acél talppal, amit persze polimer csúszótalpakkal láttak el. 

Hirdetés

Az egér összesen 7 programozható gombot kínál, a két fő gomb alatt pedig Omron kapcsolók lapulnak. 

Felül RGB-s LED-es világítás díszíti a rágcsálót, természetesen az X2 logó is világít. 

A burkolat alatt egy Avago 9800-as optikai szenzor található, amely a 8200 DPI-s érzékenység mellett 7400-as, 6200-as, 4800-as, 2400-as és 1200-as szintre is állítható. A frissítési rátája 380 cm/másodperc, a válaszideje 1 milliszekundum, és 30G-s gyorsulást tesz lehetővé. 

A felbontás és a mintavételezési ráta menet közben is állítható, a makrókat és a világítás beállításait egy beépített, 64 KB-os memória tárolja el. 

Az egérre 2 év garanciát ad az X2, de a vételárát még nem árulta el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.