Hirdetés

Google Home: válasz az Amazon Echóra



|

Novemberben válik elérhetővé a Google megoldása, 129 dolláros áron.

Hirdetés

A Google Home eredetileg még májusban mutatkozott be, az okosotthonokba való hub / hangvezérelt hangszóró azonban most novemberben már meg is vásárolható, 129 dollárért. 

Hirdetés

A Google Home a Google válasza az Amazon Echo sorozatára, azonban szoros integrációval a Google rendszereihez. Az Alexának hála működő Amazon termékekhez hasonlóan a Google Home-ot is meg lehet kérni, hogy játsszon le zenét, irányítson bármilyen otthoni okosterméket, végezzen alapvető műveleteket vagy válaszoljon a feltett kérdésekre. A Google Home mögött azonban a Google Assistant dolgozik. 

A dekoratív külsejű eszköz alja tetszés szerint cserélhető, az érintésérzékeny felső részen LED-ek jelzik, ha az eszköz figyel a hangunkra. Ha nem világítanak, akkor csak az OK Google után kezd el hallgatni a készülék, amelynek a mikrofonja fizikai kapcsolóval is némítható.

A Google Home a távoli hangokat is érzékeli, és gépi tanulással választja el a zajoktól. A YouTube Music mellett a Google Play Zene, a Spotify, a Pandora, a TuneIn és az iHeartRadio is támogatott, de a Chromecast kezelése is megoldott. A Netflix is dolgozik a támogatáson. Hangot és zenét bármilyen telefonról át lehet küldeni a Google Home-ra, amely többek között a Nest, a Samsung, a Philips Hue és az IFTT termékeket is kezeli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.