Hirdetés

Gyorsabb USB 3.1-et kapnak az új Macek



|

A 2016-os MacBook Pro már 10 Gbps-os átvitelre alkalmas USB 3.1-es csatlakozót kaphat.

Hirdetés

Az elmúlt napok jelentései alapján egyértelműnek tűnik, hogy az új MacBook Pro a második-generációs USB 3.1-es csatlakozóval jön, erre utal legalábbis a macOS Sierra bétájának a kódja. Minden bizonnyal a jövőbeli egyéb Macek is támogatják majd. 

Hirdetés

Az, hogy az Apple már a második-generációs USB 3.1-et támogatja, a gyakorlatban 10 Gbps-os adatátviteli sebességeket jelent. A jelenlegi Macek csak 5 Gbps-os átvitelt támogatnak. 

Mivel az Apple folyamatosan frissítette az USB és Thunderbolt portokat, ezért nem meglepő a 10 Gbps-os USB 3.1 érkezése. Az új MacBook Pro géphez ráadásul a Thunderbolt 3-at is pletykálják, ami szintén logikus. A Thunderbolt 3 nem csak a 10 Gbps-os USB 3.1-et támogatja, de a DisplayPort 1.2-t is. 

Az idei MacBook Pro egyik nagy érdekessége a szivárgások szerint egy apró, OLED-es érintősáv lesz a billentyűzet fölött - ez gyakorlatilag a funkciógombokat váltja le. A pletykákat már a macOS Sierra kódja is igazolja. 

Sajnos azt még most sem tudni, hogy mikor jön az új MacBook Pro - de a jól értesültek októbert vagy novembert emlegetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.