Hirdetés

Hajlékony lítium-ionos akkumulátort villantott a Panasonic



|

A 0,55 milliméter vastag akku akár viselhető eszközökben is használható.

Hirdetés

Az okostelefon-piacon a vezető akkumulátorgyártók között van a Panasonic, és most bemutatott egy hajlékony lítium-ionos energiaforrást. 

Hirdetés

Az akkumulátort viselhető eszközökben is be lehet vetni, ugyanis mindössze 0,55 milliméter vastag. A Panasonic szerint a gyűrődést és a hajlítást is bírja az akku, mindezek ellenére megtartja a karakterisztikáját, a töltésre vonatkozóan is. 

A Panasonic azt mondja, hogy az emberi testen viselve is biztonságosan használható az akku, amely így okosruhákban és okoskarkötőkben is helyet kaphat. 

Az új fejlesztésű külső és a belső szerkezet miatt a szivárgás és az abnormális melegedés elkerülése megoldott, tehát az akku megbízható és biztonságos. 

Az első ilyen akkukat idén októberben kezdik szállítani, a fejlesztés azután a sorozatgyártás megkezdésééig folytatódik. A jövőben még laposabb lehet a Panasonic megoldása. Sajnos okostelefonokba egyelőre nem jó, ugyanis a nominális kapacitás mérettől függően 17,5, 40 vagy 60 mAh. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.