Hirdetés

Hajlított gamer monitorokkal újított a Samsung



|

A CF791 és a CFG70 egyaránt ott lesznek az idei IFA kiállításon.

Hirdetés

A 2016-os IFA kiállításra a Samsung többek között két új monitorral is készül, amelyeket kifejezetten a játékosoknak szán. 

Hirdetés

Az egyik a 34 hüvelykes CF791, amely 999 dollárba kerül - a CFG70 24 és 27 hüvelykes méreteket kínál, 399 és 499 dollárért, mind hajlított panellel. 

Bár a 34 hüvelykes verzió 21:9-es, 4K-s képet és tetszetősebb külsőt tartogat, a 144 Hz-es képfrissítés, az alacsonyabb válaszidő és az AMD FreeSync technológia miatt a gamerek jobban örülnek majd a két kisebb kiadásnak. Azok további előnye, hogy az árazásukat tekintve is versenyképesek a mezőnyben. 

Miközben a Samsung a Galaxy Note 7 után számos kategóriában mutat majd újdonságot az IFA kiállításon is, addig hozzá kell tenni, hogy kifejezetten a gamer monitorok világában csak most lett aktívabb a gyártó. A jövőben hajlított paneleket, alacsony válaszidőket és 4K-s felbontást akar kínálni a szektorban. 

A két új modell az utolsó negyedévben kerül a boltokba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.