Hirdetés

Hibrid Transformer Bookkal frissített az ASUS



|

Itt a Transformer Book Flip TP200 és a Transformer Book T100HA.

Hirdetés

Bővítette a Transformer Book Series sorozatát az ASUS, két új laptoppal. Az egyik a Transformer Book Flip TP200, a másik a Transformer Book T100HA névre hallgat. 

Hirdetés

A TP200 egy 11,6 hüvelykes laptop, az érintőkijelzője pedig megfordítható a 360 fokban működő zsanéroknak hála. Az akku üzemideje 8 óra, így laptopként billentyűzettel vagy tablet módban is ideális lehet. 

A T100HA ezzel szemben laposabb és könnyebb, az alumínium házával csupán 580 grammot nyom a mérlegen. Belül egy négymagos Intel Atom processzor található, maximum 4 GB memóriával és egy megfordítható USB 3.1-es C típusú csatlakozóval. Az akku itt már 14 órás üzemidőt tesz lehetővé. 

 

 

Mindkét gépre előretelepítve rakták rá a Windows 10-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.