Hirdetés

Így csinál gamermasinát a PC-dből az NVIDIA



|

A PC Gaming Revival Kit videokártyát, tápegységet és SSD-t is rejt a dobozban.

Hirdetés

Sokan vannak abban a helyzetben, hogy a több éves gépük már nem feltétlen alkalmas játékra, alkalomszerűen sem - még ha régebben több időt is szántak erre. 

Hirdetés

Az NVIDIA az ilyen helyzeteket igyekszik orvosolni a PC Gaming Revival Kitjével. A dobozban videokártya, SSD, tápegység és egy játék is lapul. 

A kit gyakorlatilag közel bármilyen PC-t alaposan fel tud turbózni, amelyben van egy SATA port és egy PCI Express slot. Utána az 1080p-s játékok világa kinyílik a felhasználó előtt. 

Az EU-ban forgalmazott, 399 eurós csomagban egy MSI GeForce GTX 1060 3GT OC lapul, ami egy gyárilag megnövelt teljesítményű videokártya. Ezt egy Corsair Force LE 240 GB-os SSD és egy 450 wattos Corsair CX450M tápegység egészíti ki. Mindehhez jár egy GeForce-póló és a Gears of War 4. 

A csomagnak igazából nincs jó ára, ugyanis mindezek külön megvásárolva 402 eurót tesznek ki. Azonban így egyben hatásos kitet alkotnak, és adott esetben karácsonyi ajándéknak is megfelelő a csomag. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.