Hirdetés

Így néz ki a Kaby Lake processzorok doboza



|

Előkerültek az Intel hetedik-generációs Core processzorainak a dobozfotói.

Hirdetés

Egyre közelednek az Intel új, hetedik-generációs Kaby Lake processzorai - egészen pontosan januárban mutatkozik be a felhozatal. A sort a zászlóshajónak tekinthető Core i7-7700K nyitja majd. 

Hirdetés

A Core i7, Core i5 és a Core i3 sorozatokba tartozó Kaby Lake-alapú CPU-k dobozáról azonban már most kerültek elő képek

Ezek alapján gyakorlatilag azonos dobozokra számíthatunk a legutóbbival - a Skylake-hez mérten persze annyi a különbség, hogy fel van tüntetve a hetedik generáció, az Intel HD Graphics 630 és egy további jelzés, amely szerint remek VR-élmény vár ránk. 

Az Intel Kaby Lake processzorai a 200-as szériás lapkakészletekre építő alaplapokkal lesznek használhatóak, de a támogatás BIOS-frissítések után a 100-as szériás lapkakészleteken is adott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.