Hirdetés

Így teljesít a 2 GB-os AMD Radeon RX 460



|

Tucatnyi játékban mérte le a kártya teljesítményét a PurePC.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor holnap piacra kerül az AMD Radeon RX 460 grafikus kártya. Szombaton már beszámoltunk a lehető legteljesebb mértékben kiszivárgott ASUS Strix RX 460 OC 4 GB modellről, most pedig a 2 gigabájtos Gigabyte Radeon RX 460 WindForce 2X (GV-RX460WF2OC-2GD) kártya mérési eredményei váltak elérhetővé.


Hirdetés


A méréseket a PurePC készítette, az idő előtti kiszivárgásuk részleteit homály fedi. A lengyel magazin munkatársa tucatnyi újabb és régebbi játékban vetette össze a gyárilag túlhajtott VGA teljesítményét, fogyasztását, GPU-hőmérsékletét, és hűtési zaját a hasonló termékekével.



A korábban elérhetővé vált 3DMark pontszámok fényében a benchmarkok nagyjából hozzák a papírformát, azaz 2 gigabájt GDDR5 memóriás Radeon RX 460 teljesítményre nagyjából a Radeon R7 260X -  Radeon R7 370 -  GeForce GTX 750 Ti trió szintjén van, bár néhány játékban képes GeForce GTX 950-hez hasonló sebességet produkálni. A nagy kérdés jelenleg az, hogy mennyivel gyorsabb a kártya 4 GB-os kiadása, az új játékok erősen meghálálhatják a több videomemóriát.



A kiszivárgott diagramokra kíváncsiak a VideoCardz oldalán kupálhatják ki magukat az RX 460 teljesítményéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.