Hirdetés

Ilyen lesz az NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Mobile



|

Lekörözi az új, laptopokba szánt megoldás a GeForce GTX 970M-et.

Hirdetés

Az NVIDIA sokat fejlesztett a teljesítmény és a fogyasztás arányán, ennek köszönhetően a GeForce GTX 10-es széria mobilos változatai ugyanolyan konfigurációban érkezhetnek, mint az asztali kiadások. 

Hirdetés

A sort a GeForce GTX 1050 Ti Mobile folytatja, amely 768 CUDA maggal, 48 TMU-val, 32 ROP egységgel és 4 GB GDDR5-ös memóriával, valamint egy 128 bites memóriabusszal rendelkezik. 

A legérdekesebb az, hogy az órajele még magasabb is, mint az asztali verziónak. Míg ez utóbbinál a GPU 1290 MHz-en ketyeg, GPU Boost mellett pedig 1392 MHz-en, addig a GeForce GTX 1050 Ti Mobile 1490 MHz-en dolgozik, GPU Boost mellett pedig már 1624 MHz-en operál. 

Ilyen órajelek mellett már az sem meglepő, hogy gyorsabb, mint a teljesítményigényes környezetbe szánt GeForce GTX 970M. Az előző generációs megoldást 10 százalékkal körözi le a 3DMark Cloudgate eredményei szerint (DirectX 10). Az előnye 7 százaléka volt a 3DMark FireStrike (DirectX 11) és 9 százalék az Unigine Heaven 4 (DirectX 11) mérésein. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.