Hirdetés

Itt a Fujitsu-Siemens zsebnotesze



|

A gyártó bemutatta Lifebook UH900-ast, amely alig nagyobb egy megtermett okostelefonnál.

Hirdetés

Érdekes, hogy a gyártók néha milyen messze el tudnak menni, hogy egyben kompakt és nagy tudású eszközöket mutassanak be. Tegnap számoltunk be a PsiXpda-ról, most pedig egy arra nagyon hasonlító eszközről lesz szó, a Fujitsu-Siemens LifeBook UH900-ról.

 

fujitsu-siemens-uh900.jpg
 

A multitouch kijelző csupán 5,6 colos, a felbontása viszont 1280×720 pixel - a Windows 7 és a futó programok felületén megjelenő információkat lehet, hogy bajos lesz így olvasni. Mint sejthető, az apró gépben Intel Atom processzor ketyeg, abból is a Z530-as típus (1 magos, 1,6 GHz-es órajel, 512 kilobájt L2 cache, HyperThreading, VT).


Sajnos a memória mennyiségéről nem adtak tájékoztatást, de valószínűleg 1 gigabájtnyi, 533 megahertzes DDR2 típusú került a szerkezetbe. A háttértár szerepét egy 62 GB-os SSD-meghajtó tölti be, kommunikálni pedig Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül képes. Ehhez hozzájön, hogy pontosabban nem részletezett 3G-modem is kerülhet a gépbe, Európában ez nyilván HSDPA-chipet fog jelenteni.


Sajnos az akkumulátoros üzemidő „Eco" módba kapcsolva is csupán 3 óra, amely kissé kevésnek tűnik. A pletykák szerint 2010 januárjában kerülhet kereskedelmi forgalomba a LifeBook UH900, az ára 1400 dollár körül várható - ez átszámítva durván 253 ezer forintot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.