Hirdetés

Itt a G.Skill RIPJAWS KM570 MX mechanikus billentyűzete



|

Természetesen Cherry MX kapcsolókkal érkezik a G.Skill gamereknek szánt billentyűzete.

Hirdetés

A G.Skill bemutatta a legújabb mechanikus billentyűzetét, a gamereknek szánt RIPJAWS KM570 MX-et. Természetesen német gyártású Cherry MX kapcsolókat használ, amelyek 50 millió leütést vagy annál többet is kibírnak. 

Hirdetés

A KM570 MX a csúcskategóriás KM780-at vette alapul, minimalista stílussal és sok testre szabhatósággal. A használatához nincs szükség extra szoftverre, a beállításokat a billentyűzet tárolja.

A billentyűzet összesen hét előre beállított világítási effektet kínál, változtatható fényerővel és sebességgel. A világítás gombonként szabályozható, a makrók menet közben vehetőek fel. Minden beállítást és makrót a beépített memória tárol el. 

A KM570 MX a középkategóriát célozta meg, és persze 1000 Hz-es mintavételezési rátát kínál, a Windows gombot pedig zárolja. 2 méter hosszú, harisnyázott kábele van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.