Hirdetés

Itt a Master Air Maker 8 csúcs-CPU-hűtő



|

A Cooler Master újdonsága Intel és AMD processzorokkal is kompatibilis.

Hirdetés

A Cooler Master elérhetővé tette a Master Air Make 8 processzorhűtőjét, amelyet a csúcskategóriás mezőnyben kínál a felhasználóknak. 

Hirdetés

A gyártó szerint a hűtő jó alternatíva a 240 milliméteres, minden-egyben jellegű folyadékhűtésekkel szemben. A nagy, központi alumínium bordához a hőt egy 3D-s gőzkamrás talp szállítja a processzortól, nyolc darab 6 milliméteres réz hőcsővel. 

A hűtést egy pár 140 milliméteres ventilátor segíti, ezek szellőztetik a hűtőbordát, és nem mellesleg piros LED-es világítással díszítik a gép belsejét. 

A légkavarók 600 és 1800 percenkénti fordulat között képesek dolgozni, 66 CFM levegőt szállítva egyenként. A zajszintjük 8 - 24 dBA között alakul. 

A hűtő minden modern foglalatot támogat, így az Intel LGA2011v3 és LGA115x processzorai mellett az AMD AM3+ és FM2+ processzoraihoz is használható. 145 x 135 x 172 milliméteres, és 1,35 kilogrammot nyom. 5 év garanciát ad rá a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.