Hirdetés

Itt a világ leggyorsabb merevlemeze



|

315 MB per másodperces sebességet tud fenntartani a Seagate Enterprise Performance 15K HDD v6.

Hirdetés

A Seagate bemutatta a világ leggyorsabbnak nevezett merevlemezét, az Enterprise Performance 15K HDD v6-ot. 

Hirdetés

Ez akár 900 GB-os kapacitásban is elérhető, és azért különleges, mert optimalizálja a kritikus munkameneteket, és a gyakorlatban 315 MB per másodperces adatátvitelt tud fenntartani. 

Ezzel az üzleti és a felhős ügyfelek gyorsan és biztosan tudják mozgatni a fontos adatokat, zökkenőmentes használati élményt adva a felhasználóknak és a cégeknek. 

Az adatközpontok számára nem csak a sebesség és a teljesítmény biztosítása miatt fontosak az ilyen HDD-k, a költségeket tekintve is kedvező a használatuk. Kifejezetten 24x7-es használatra tervezték az adattárolókat. 

A 2,5 hüvelykes HDD-k várható élettartama 2 millió üzemidőóra, illetve az éves meghibásodási arány csupán 0,44 százalék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.