Hirdetés

Itt az aktivitásmérő okosgyűrű



|

A Motiv Ring pulzust és gyorsulást mér, újratölthető az akkuja, pedig csak egy vastagabb gyűrű.

Hirdetés

Az aktivitásmérők hasznos szerkezetek, és rendszerint okoskarkötők formájában léteznek. Van azonban más megoldás is, például a Motiv Ring

Hirdetés

Gyakorlatilag egy normál gyűrűről van szó, ami kicsit vastagabb, mint megszoktuk. Ezt kell az ujjunkra húzni, az pedig követi a fizikai aktivitásunkat, a pulzusunkat és az alvásminőségünket. 

A gyűrű titánbevonatos és vízálló, azonban azért igazán érdekes, mert apró méretei ellenére gyorsulásmérőt, pulzusmérőt, Bluetooth-t és újratölthető, 5 napos üzemidőt biztosító akkut tartogat. 

A gyűrű így méri az aktív szabadidőt, a pulzust, az elégetett kalóriákat, a lépéseket és az alváshosszt. Mindezt egy okostelefonon jeleníti meg, színes diagramokkal. 

A Motiv Ring márciusban jelenik meg, hét méretben. 199 dollárért előrendelhető, a szállítás előtt pedig a méretvételhez küldenek egy készletet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.