Hirdetés

Itt az AORUS GeForce GTX 1080 Xtreme Edition



|

A csúcskategóriás Gigabyte videokártya a márka első képviselője, és gamereknek szól.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta az első olyan videokártyát, amely már az AORUS márkanévre épít - ez lett az AORUS GeForce GTX 1080 Extreme Edition, kifejezetten komoly gamereknek. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő a GP104-es Pascal lapkára épít, és 2560 CUDA maggal rendelkezik. A GPU órajele 1784 MHz, boost mellett ez 1936 MHz-re emelkedik. A GDDR5X memória mennyisége 8 GB, az órajele 10 GHz. Ezt egy 256 bites memóriabusz kezeli, a sávszélesség 320 GB/másodperc. A vezérlő energiaellátáshoz két 8-tűs csatlakozó kell, a tuninglehetőségek pedig 2 GHz fölé mutatnak. 

Új a fekete külső és a hátsó réz elem, maga a hűtő azonban nem változott az Xtreme Gaming szériához mérten. A három ventilátor mellett van egy X az előlapon, LED-es RGB-s világítással. 

Kimenetekből egy HDMI 2.0, három DisplayPort és egy DVI csatlakozó került a kártya hátuljára, a PCB másik végén pedig van még két HDMI 2.0 port, azokat a VR-játékokhoz találták ki. 

A videokártya a jövő hónapban kerül piacra, 799 dolláros áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.