Hirdetés

Itt az első Mini-ITX formatervű GeForce GTX 1070



|

Gyári túlhajtást is kapott a Gigabyte apró gamer videokártyája.

Hirdetés

Nem kellett sokat várniuk a szuper erőteljes, de apró gamer számítógépet építeni kívánóknak a Mini-ITX formatervű NVIDIA GeForce GTX 1070 színre lépésére. Az első ilyen modellel a Gigabyte-nak sikerült előrukkolnia, a várhatóan napokon belül elérhetővé váló grafikus vezérlő elvileg bruttó 485 euróba (~154 ezer forintba) kerül majd.


Hirdetés


A GIGABYTE GeForce GTX 1070 Mini ITX OC (GV-N1070IXOC-8GD) két kártyahelyet foglal, a 90 mm-es ventilátora mögötti méretes borda munkáját pedig három hőcső segíti. A ventilátor elölről szívja be a hideg levegőt, a meleg légáram pedig a kártya eleje és hátulja felé távozik. A hűtéstől eltekintve a VGA annyiban különbözik a referencia modelltől, hogy 4+1 helyett 5+1 fázisú áramellátással rendelkezik, plusz gyári tuningot kapott.



A referencia GTX 1070 kártyák 1506 MHz-es alapfrekvencián és 1683 MHz-es Boost órajelen működnek, a Gigabyte apró újdonsága ezzel szemben Gaming módban 1531 / 1721 MHz-en, míg a mellékelt segédprogrammal aktiválható OC módban 1556 / 1746 MHz-en ketyeg. A videokártya 8 GB GDDR5 videomemóriája 8008 MHz-es effektív frekvencián dolgozik.


(Forrás: VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.