Új infók a Nokia N8 áráról és megjelenéséről

A német Amazon már előrendeléseket is fogad a finnek csúcskészülékére.

Ha lehet, akkor az N8-ra még nagyobb figyelem irányul, mint bármelyik másik, megjelenés előtt álló Nokia modellre. A felemásra sikeredett N97 és a hibákat már részben javító N97 mini után nagyon nagy szüksége van a Nokiának egy olyan modellre, amelyik felveszi a versenyt a piacon lévő érintőképernyős telefonokkal.

 

 

Új infók a Nokia N8 áráról és megjelenéséről 1

 

 

A Symbian^3-as rendszert használó készülékről most egy (állítólag) megbízható forrásból azt lehet tudni, hogy a nyári megjelenés, bejelentés egészen pontosan augusztus 24-én fog megtörténni. Így aki azt tervezte, hogy már egy N8-cal a zsebében megy nyaralni, az most egy kicsit csalódott lehet. A hivatalos árát már eddig is tudtuk, hiszen a bejelentéskor a gyártó 370 euróban (kb. 105 ezer Ft) állapította meg azt. A német Amazon azonban a türelmetlenekre és a mobilos megszállottakra számítva máris előrendelhetővé tette az N8-cat, de így száz euróval többet kell érte fizetni (469.50 euró).

 

 

Új infók a Nokia N8 áráról és megjelenéséről 2

 

Az amazon.de egyelőre csak fekete N8-cat tart a kínálatában

 

A Nokia nagy reménységét már április végén bemutatták, és ez lesz a gyártó első készüléke, ami a megújult, a kor követelményeihez igazodó Symbian^3-at fogja használni. Az N8-ban lesz minden, mi szem, szájnak ingere: 680 MHz-es processzor, 16-32 GB-os háttértár, 12 megapixeles fényképezőgép HD videó rögzítési képességgel, 3,5 colos, kapacitív, multitouch képes kijelző, HDMI csatlakozó és 10,2 Mbps-os HSDPA.

 

Így tisztítsd a kijelződet

Az érintőképernyők sajnos hamar koszosak lesznek, így nem árt őket takarítani.

Így ne párosíts CPU-t VGA-val

Igazi művészet jól megválogatni a CPU-VGA kombinációkat - ha nem figyelünk, szörnyű párosításokat lehet összehozni. Például ilyet.

comments powered by Disqus