Hirdetés

Jó lesz játszani a Samsung okostévéken



|

Az idei modellek közül már több is használhatja a Smart TV GAMES platformot.

Hirdetés

Az okostévék folyamatosan fejlődnek, és a jövőben fontos terület lesz a témában a játékok kategóriája is. A Samsung elérkezettnek látta az időt, hogy ilyen téren is rákapcsoljon. 

Hirdetés

Ennek jegyében a 2016-os tévékínálat egy része már képes lesz kiaknázni a Smart TV GAMES platform nyújtotta előnyöket. 

Ez azt jelenti, hogy több mint 400 címet lehet majd streamelni, illetve több mint 100-at letölteni. A streamelhető játékok között ott lesz például az Assassin's Creed III vagy a Batman: Arkham Origins is (a PlayStation Now szolgáltatáson keresztül). Letölthető lesz többek között a Revolt3, a Deer Hunter és az Eternity Warriors 3. 

A Smart TV GAMES 43 országban lesz elérhető, és várhatóan 4,5 millió havi felhasználója lesz. 

A Samsung teljes körű szórakoztatásra törekszik a jövőbeli okostelevízióival, az elérhető játékok listáját pedig tovább bővítenék a későbbiekben. A szoftver a 2016-os CES-en mutatkozik be élőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.