Hirdetés

Jön az új MacBook Air és az iMac



|

5K-s monitort, új iMacet és MacBook Airt is hoz az Apple, az új iPhone-ok és az Apple Watch 2 mellett.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy kis szerencsével szeptember 7-én az új iPhone-ok mellett a frissített MacBook Pro és az Apple Watch 2 is bemutatkozik, azonban a Bloomberg más közelgő Apple termékekről is tud. 

Hirdetés

A hírek alapján frissül az iMac és a MacBook Air, valamint lesz egy új 5K-s monitor, aminek a fejlesztésében az LG segített. A kijelző beépített GPU-t kap majd. 

Szoftveres újdonság is várható az iPad Pro táblagéphez. Elsősorban az Apple Pencil kaphat új funkciókat. Sajnos új iPadekre csak jövőre számíthatunk, akkor gyorsabb kijelzővel. A szoftveres újdonságok már az iOS 10 érkezésével egyszerre bemutatkozhatnak, de állítólag csak a jövő év első felében válnak elérhetővé. 

Az új MacBook Air gépek USB-C-támogatással jönnek, az iMacek belül újulnak meg, friss AMD GPU-kkal. 

Az is kiderült, hogy a MacBook Pro OLED érintősávja alkalmazásspecifikusan jeleníti majd meg a funkciógombokat. 

A maces frissítésekre állítólag októberben számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.