Hirdetés

Kaby Lake-támogatással újítanak az MSI alaplapok



|

BIOS-frissítés után támogatják a Kaby Lake processzorokat az MSI 100-as szériás alaplapjai.

Hirdetés

Néhány hete már sejteni lehetett, hogy a 100-as szériás alaplapok támogatják majd az Intel Kaby Lake processzorait. Az MSI mindezt most meg is erősítette, ugyanis a következő-generációs LGA 1151-es processzorokat BIOS-frissítés után támogatja bizonyos alaplapjain. 

Hirdetés

A 100-as szériás alaplapok a tavalyi év második felében, a Skylake CPU-kkal együtt érkeztek. Frissített funkcionalitás mellett Skylake-támogatást nyújtottak. Mivel a Kaby Lake ugyanarra a 14 nm-es architektúrára épít, ezért a jelenlegi alaplapokkal is működnie kell. Az Intel ráadásul ezúttal nem korlátozza új lapkakészletre az új processzorait. 

Az MSI a Z170, B150 és H110 lapkakészletekre épülő alaplapjaihoz is adott ki BIOS-frissítést, amely a gyártó oldaláról letöltve teszi lehetővé a hetedik-generációs Intel Core processzorok támogatását. 

Mindez remek hír minden olyan felhasználónak, aki a jelenlegi gépében a Skylake processzort szeretné fejleszteni. A Kaby Lake-hez mindössze magát a CPU-t kell majd leváltani, vagyis a megmaradó összegből mást is lehet fejleszteni a gépben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.