Hirdetés

Kajafotózáshoz is szuper a Canon olcsó DSLR-je



|

550 dollárba kerül a belépőkategóriás EOS Rebel T6.

Hirdetés

Manapság a tükör nélküli fényképezőkön van a hangsúly, de azért egy DSLR géppel is lehet még mit kezdeni. A Canon bemutatta a belépőkategóriás EOS Rebel T6-ot, baráti árral. 

Hirdetés

A mindössze 550 dollárba kerülő gép áprilisban érkezik, egy 18-5mm f/3.5-5.6 IS II zoom lencsével. 

A DSLR-ben van WiFi és NFC, így könnyű okostelefonra vagy táblagépre megosztani róla a képeket. Ha ez nem lenne elég gyanú arra, hogy a fiataloknak szól, akkor meg kell jegyezni, hogy étel módban is tud fotózni: ilyenkor felturbózza a színeket és a fényerőt, és egyből meg is osztja a fotókat. 

A fényképező egyébként egy 18 megapixeles APS-C CMOS képkezelő szenzort kapott, DIGIC 5+ processzorral. Másodpercenként három képkockát tud lőni, 100-6400 ISO-tartományban (12 800-ig bővíthető). 

Hátulra sajnos csak egy 3 hüvelykes sima kijelző került, a kereső pedig csak 95 százalékos lefedettséget biztosít, vagyis nem azt mutatja, amit fotózunk. 

Videót maximum full HD-ban, 30 fps-sel tud felvenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.