Hirdetés

Kémfotón a GeForce GTX 1050 Ti



|

A sima GTX 1050-nel együtt, október 25-én mutatkozhat be a kártya.

Hirdetés

Lassan már minden nap érkezik valamiféle információ az NVIDIA utolsó idei videokártyáiról. A legfrissebb értesülések alapján a GeForce GTX 1050 és a GTX 1050 Ti grafikus kártyák az előző pletykákkal ellentétben szimultán válhatnak hivatalossá, méghozzá 2016. október 25-én. Előbbi a 119 dolláros Radeon RX 460, míg utóbbi a 149 dolláros Radeon RX 470 közvetlen ellenfele lesz.


Hirdetés


A ChipHell jóvoltából most végre fotón is megcsodálható az erősebbik modell, bár sajnos nem látszik túl sok a GP107 (Pascal) GPU-s kártyából. Ennek valószínűleg az az oka, hogy egy nem referencia kialakítású, hattűs tápcsatlakozóval is ellátott VGA-t kapott lencsevégre az állását megtartani kívánó szivárogtató.



Szerencsére lefuttatott pár mérést a kártyán, a 3DMark FireStrike és TimeSpy szintetikus mérőprogramok szerint a képen látható grafikus vezérlő némileg gyorsabb egy átlagos GTX 960-nál. Ez egybevág a kártya állítólagos piaci pozícionálásával.



(Forrás: WCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.