Hirdetés

Késik a Kickstarteres okostelefon-laptop



|

Az összegyűjtött 3 millió dollár sem volt elég, hogy időben elkészüljön a Superbook.

Hirdetés

Tavaly áprilisban mi is részletesen beszámoltunk a Kickstarteren felbukkanó izgalmas projektről. A Superbook nem kevesebbet ígért, mint hogy okostelefonunkat egyetlen kábel beiktatásával noteszgéppé alakíthatjuk át, a sikeres gyűjtés ellenére az eszköz azonban egészen biztosan nem készül el februárra.

Hirdetés

16 732 támogató összesen 2 952 508 dollár dobott össze, ezzel az extra célokat is teljesítették. A laptop-vázba így nagyobb, 8-10 óra üzemidőt garantáló akkumulátor és extra USB-port került, opcionálisan pedig 1080p-s kijelzőt és háttérvilágítással ellátott billentyűzetet is választhatnak az vásárlók. Utóbbi kettő természetesen külön költséget jelent a 119 dolláros előrendelői áron felül (a gépet tartalmazó legolcsóbb támogatói csomag 99 dollár volt).

Andrew Jiang, a Superbook mögött álló Andromium Inc. vezetője elmondta, hogy többek között a praktikusabb dizájn kialakítása érdekében és egyes beszállítóik áremelése miatt halasztották júniusra a megjelenést, cserébe azonban átvállalják a helyi adókat és egy 25 dolláros, jövőbeni termékeikre beváltható kuponnal lepik meg a vásárlókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.