Hirdetés

Két okosórával készül a Google



|

2017-ben érkeznek a Google Android Wear 2.0 rendszerre építő viselhető eszközei.

Hirdetés

Bár az okosórák piaca szinte teljesen kifulladt az idei évben, a legtöbb gyártó pedig nem is tervez új modellt kiadni, a Google még nem adta fel. Egy gyártóval együtt 2017-ben két új okosórát is kiad. 

Hirdetés

A Google eddig csak az Android Wear rendszert fejlesztette, az eszközöket a gyártókra bízta. Hónapok óta lehet hallani arról, hogy a Google ezúttal két saját okosórát akar, de mint kiderült, más a helyzet. 

Az Android Wear 2.0 rendszerrel érkező újdonságokat a Google egy hardvergyártóval közösen dobja majd a piacra, pont úgy, mint a Nexus sorozat készülékeit. 

Az új rendszer főbb újdonságai közé tartozik a Google Assistant és az Android Pay. Aki csak a rendszerért venne majd új okosórát, annak nem feltétlenül szükséges: a Huawei Watch, az LG G Watch Urbane, a második Moto 360, az ASUS ZenWatch 2 és 3 egyaránt frissülnek majd. Persze a hardveres korlátok miatt nem biztos, hogy minden funkcióval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.