Hirdetés

Kínai aukciós oldalon bukkant fel az ellopott Razer laptop



|

A három kijelzős Project Valerie prototípust máris eladásra kínálja a tolvaj.

Hirdetés

Az idei CES egyik legnagyobb szenzációját kétségtelenül a Razer szolgáltatta. A gyártó ugyan hagyományosan erős felhozatallal készül a rendezvényre, a Project Valerie laptop három 4k-s kijelzőjével rögtön izgalomba hozta a gamereket. Mint azt korábban megírtuk, az utolsó napon valaki ellopott két példányt a prototípusból, amik most egy nem is annyira meglepő helyen bukkantak fel.

Hirdetés

A Weibo közösségi oldal felhasználói szúrták ki a laptopot az egyik ismert kínai aukciós portál, a Taobao kínálatában. A mellékelt fotó alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem csak trollkodásról van szó, az egyelőre ismeretlen személyazonosságú eladó 150 000 renminbit, azaz nagyságrendileg 22 000 amerikai dollárnak megfelelő összeget kér ebül szerzett portékájáért.

Az esetet természetesen jelentették a Taobao üzemeltetőinek, cikkünk írásáig sem ők, sem a Razer képviselői nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban. Egy biztos, aki ténylegesen egy kihajtható képernyős gigantikus noteszgépen szeretne játszani, az jobban teszi, ha inkább abban reménykedik, hogy a Project Valerie egy napon valósággá válik, s nem bonyolódik bele egy ilyen kétes üzletbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.