Hirdetés

Kiszivárgott az Asus Strix RX 460 OC



|

Hattűs tápcsatlakozó is került a gyári tuningos kártyára.

Hirdetés

Nagyrészt csak papíron, de csütörtökön piacra került az egyelőre erősen túlárazott AMD Radeon RX 470 grafikus kártya. Ami jelenleg sokkal több vásárló számára érdekesebb lehet, hogy a tervek szerint 2016. augusztus 8-án megérkezik a chiptervező cég harmadik Polaris architektúrás (és ezek közül az első Polaris 11 chipes) videokártyája is, a Radeon RX 460.


Hirdetés


Az e-sportra szánt termék elméletileg kétfajta memóriakonfigurációban lesz kapható, a 2 GB GDDR5-ös referencia modell ajánlott fogyasztó ára 129 dollár, míg a 4 GB GDDR5-ös kiadásé 149 dollár lehet. Remélhetően sikerül majd tartani az árakat.



Némi kedvcsináló gyanánt most a VideoCardz jóvoltából a lehető legteljesebb mértékben kiszivárgott a hardver Asus Strix RX 460 OC variánsa. A nyitó dián látható "Review Kit" felirat alapján a nyilvánosságra hozott prezentációt a hardvert tesztelő újságíróknak készíthette a tajvani vállalat.



A 4 GB memóriával szerelt modell minden bizonnyal drágább lesz a szokásosnál, hiszen a gyárinál sokkal hatékonyabb DirectCU II hűtőrendszernek, az Aura RGB világításnak, a kiváló minőségű komponenseknek, továbbá a hattűs külső PCIE tápcsatlakozóval stabilizált áramellátásnak minden bizonnyal lesz némi felára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.