Hirdetés

Kiszivárogtak az első Apollo Lake processzor adatai



|

Táblagépekbe és hibrid laptopokba kerül majd a Pentium N4200-as CPU.

Hirdetés

Kiszivárgott a neve és az adatai az első Apollo Lake processzornak, amely sok táblagépben és hibrid laptopban helyet kap majd: ez a Pentium N4200. 

Hirdetés

A Pentium N4200 négy maggal dolgozik, 1,10 GHz-es órajel mellett. Azt nem tudni, hogy ezt mennyire lehet majd fokozni, de vélhetően emelhető az érték. 

Az effajta, alacsony fogyasztású SoC-k a Cherry Trail és a Braswell szériákat váltják le. Bár ugyanúgy 14 nm-es gyártástechnológiával készülnek, Goldmont CPU-magokról van szó a korábbi Airmont helyett. 

Teljesítményben 30 százalékos javulásra lehet számítani, és a plusz hatékonyság miatt 15 százalékkal hosszabb üzemidőre. 

Az Apollo Lake processzorok nem lesznek cserélhetőek, és mivel olcsóbb gépekbe kerülnek, ezért értelemszerűen nem érnek fel a Skylake sorozathoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.